Så visade SD sitt rätta jag…

Nu har Jimmies gäng visat sitt rätta ansikte. De är ett högerextremt parti och borde enligt sina egna regler och löften tas ur politiken och/eller bli av med partistöd. De är alltså blåare än de konservativa svenska partierna.

Detta syntes tydligast vid Talmansvalet igår. De röstade på en Moderat talman, trots att de inte fick någon talman själva. Då skulle de enligt sina egna löften rösta på en grönröd talman men när det gällde så stödde de Freddes kille. Och det kunde inte bli tydligare än när 2:e vice talman skulle väljas och alla andra riksdagsledamöter väljer Ulf Holm (MP) istället för Jimmies lille kille.

Här i Lycksele fortsätter en pseudodebatt om SD politiker i Lycksele. Debatten är helt onödig för ingen av dem som talar sig varma för SD kommer att ställa upp då heller. Men det är enkelt att lova saker när man inte behöver visa sina kort förrän om fyra år. Samtidigt så kan man inte vara rumsrena när SD positiva inte törs stå för sina åsikter, för att de kan bli av med jobbet.

Jag heter Kai Pärnänen och är Miljöpartist. Jag vill förändra världen för mina barns skull och jag tror på ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt hållbar framtid. Och till alla SD:are säger jag bara, törs du stå för det du tror på?

Etiketter: , , ,

6 kommentarer

  1. MP-fantast

    Du menar att ett parti som på demokratisk väg är inröstat i vår riksdag skulle tas ur politiken eller bli av med partistödet! Vad gäller pseudodebatt är det mest du själv som svarar för denna,vid alla tänkbara tillfällen. Sedan går det alltid bra att slänga sig med en massa fina ord om vad man vill göra politiskt, utan att egentligen själv förstå innehållet. Däremot hoppas man att åhörarna pga. av de märkvärdiga orden inte skall syna en i sömmarna om man själv förstår dom. Annars kan man alltid gömma sig bakom att vara ”akademiker”. Som politiker skall man utrycka sig så att folk förstår.

  2. Kai Pärnänen

    Svar till MP-fantast (2010-10-05 13:50)
    Det här älskar jag. Du skärper mig i min tro att jag har valt rätt.

    Pseudodebatten är, som även du förstår lilla vän, att diskutera valsedlar som är fyra år bort. Inget hindrade dem att anmäla sig innan den 19 september med en valsedel och jag hade välkomnat dem i debatter, som jag gjorde för PP i EU valet. Nu ställde de inte upp i Lycksele utan börjar kandidera efter valet, väldigt modigt.

    Denna debatt kommer jag att ta när den kan bli aktuell på allvar och inte som nu en Pseudodebatt om vad som kan komma om 4 år…

  3. MP fantast

    Har jag lyckats spräcka din image som politiker och sk. akademiker. Du brukar alltid ge ett sken av att vara säker på saker, plötsligt tror du att du valt rätt! Andra partier valde att inte debattera med SD, men tydligen anser du dig bättre skickad att ta denna debatt! Varför skulle du vara bättre skickad än andra politiker? Jag tror dessutom inte man förskräcks över att ta en dabatt med dig, om man överhuvudtaget bedömmer detta vara meningsfullt. Så lilla vän, du har fortfarande mycket att lära och några universitetströjor lär inte hjälpa i en debatt eller stärka självförtroendet.

  4. Elias

    Heja Kaj
    Du är en av få som vågar ta till orda. Fortsätt så, för det finna många som tycker som du.

  5. Mr X

    Det här tycker jag är intressant. Hela den ”debatt” som varit i tidningar. Folk har rasat. SD har valts in i regeringen. Jag röstade inte på SD. Men jag sitter här och funderar lite. Ska vi bara ha demokrati då ”rätt” parti röstas in i regeringen? SD har ju faktiskt röstats in med demokratiska metoder.

    Skulle du våga stå för åsikter om du utsattes för politisk förföljelse? Är det inte ironiskt hur vi tar emot invandrare i detta land pga av exempelvis politisk förföljelse och samtidigt gör vi samma sak i detta land?

    Du säger själv att de riskerar att förlora sitt jobb för sina åsikter.

  6. Mr Cool

    Ljugarkai, tala med enkla ord om för forumets läsare varför V skulle vara ett rumsrenare parti än SD som dessutom har ett större folkligt stöd enligt valresultatet. Fundera sen om de där typerna som kastar sten, klottrar, vandaliserar sam bränner bilar på något sätt skulle vara bättre människor. Jag tycker inte det. Knäppgöksfaktorn är minst lika hög inom MP.

    NÅ, har Jimmie sagt REICHSTAG eller inte?????????

    Jag är helt övetygad om att han ALDRIG har sagt dom orden men det är väl inget problem för en person som tycker det är helt ok att LJUGA.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.