Bowlingsportens steg framåt!

Är just nu i Södertälje och Svenskbowlings ordförande träff. Vi ska i ett dygn styra upp det som ska genomföras efter årsmötet. Nu ska tidsplaner, verksamhetsplaner och mål ställas upp. Sen ska medel tillföras för genomförandet och sist en spark i baken.

För nu måste bowling i Lycksele få en knuff. Därför är det kul att berätta att en helt ny klubb är under uppbyggnad. Arbetsnamnet är BK Lycksele och är huvudsakligen nya spelare som ska ta steget från nöjesbowling till sportbowlingen. De hade sin första träning i torsdags och papperen håller på att processas. Hur långt BK Lycksele hinner, innan alla registreringar i vår ska vara inne, det får vi se.

Hur kan jag veta allt detta? Jo, som Västerbottens bowlingförbunds ordförande så ställde jag upp i interimsstyrelsen som sekreterare för att hjälpa till med alla papper.

Men mina tankar är väldigt kluvna. Att få vara med och starta en klubb, och sen spela dem kittlar mig. Men man byter inte klubb när man varit trogen klubben under en sån lång tid.

Men nu ska jag bara tänka på två saker samtidigt. Starta en klubb och behålla Jonsta BK i Nordallsvenskan. För nu ska Lycksele visa hela regionen att det går. Det går att ha ett topplag i stad. Det går att starta en ny klubb som kan rekrytera eget material utan konkurrens. Och jag känner att det går att starta ett damlag, starta ungdomsträning och koppla samman annan verksamhet med idrottslig.

Men det sista får ni veta om ni fortsätter läsa min blogg.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.