Tågnjutning och Bowlingglädje

Igår gjorde jag en visit till Umeå och fick nöjet att åka tåg, trodde jag. Redan på morgonen fick jag reda på att tåget enligt SJ:s app, var INSTÄLLT.  Det innebar som tur var att jag fick åka buss istället men jag kom ju fram. Att de slitit upp asfalten på väg 363 hela vägen från Ekorrsele till Umeå gjorde att jag nu är tränad för Balder åkande på Liseberg i sommar. Man lär sig alltid något från sin resor…

Bowlingglädjen består i att jag nu efter 15 år som Västerbottens bowlingförbunds ordförande, får fortsätta ett 16:e. Att få ett förtroende är stort men att få det gång efter gång är enormt. Jag känner en stor glädje att få köra på i det spår som vänt ett dalande licenstal, nerlagda klubbar och mörka sportmoln på himlen till ett ökande licensantal, nya klubbar och mer och roligare bowlingspel i många hallar. I Norrland som helhet kommer vi att ha 7 nya lag i seriesystemet.

Så denna dag är en dag jag kommer att minnas…..

Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.