Skrattar så tårarna rinner eller…..

  Skrattar så tårarna rinner eller rinner tårarna av någon annan anledning…..Hur kan en advokat behålla någon trovärdighet eller moralkänsla när man anser att Breivik ska frikännas och åberopar Nödvärn. Lägg av! Nödvärn, när jag gick universitetsstudier i juridik, innebar att man gör saker i total rädsla för sitt eget liv. 

Inte när man packar en skåpbil med sprängmedel, även om jag skulle skita på mig om jag skulle flytta fordonet. 

Inte ta på mig skottsäker väst och beväpna mig, för att sen åka till Ö med obeväpnade ungdomar och skjuta urskillningslöst på alla som rörde eller stod stilla. 

Inte när man lugnt lägger ner alla vapen när polisen och ger sig fredligt. Tas lugnt och stilla till politihuset och sen drar denna mediala karusell igång.Låt Andreas försvinna in i högen av Adolf, Idi, Josef, Charles, Timothy, Mark och andra vilsekomna. Låt dem bli parenteser i historien och deras åsikter förbli deras egna. Så Glad Midsommar till er alla och visa din medmänsklighet på alla sätt du kan komma på…. NJUT!

 http://www.aftonbladet.se/nyheter/terrordadetinorge/breivikrattegang/article15018149.ab

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.