Dagbok 130101

Så efter den tuffaste hösten genom tiderna, ska jag ta upp den tappade tråden – VK bloggen. Och efter att kolla igenom alla de (o)trevliga kommentarer jag fått, så inser jag att jag är viktig i detta forum.
Men min blogg ska få en annan struktur, den blir mer personlig istället för högtravande och vetande. Den ska bli mer filosofisk och frågande än rent svarande med retorik och fakta. DEN ÄR JAG!!!

Så var börjar man efter ett långt uppehåll och ett nytt år, eller mer grått nytt hår som jag sa tille eleverna innan lovet. Ja, det är en helt fantastisk fråga. Jag får strukurera det i 4 delar – idrott, politik, skolan, vardag.

Idrott generellt och bowling speciellt ser jag fram emot 2013. Jonsta BK, som firar 30-års jubileum iår, ska börja året med att arrangera 3-manna DM. Denna DM-form är den enda som är direktkvalificerande till 3-manna SM. Mitt mål är att kämpa väl och spela hem en möjlighet att få spela SM, det vore jättekul.
Samtidigt så firar jag själv 25 år i klubben och är den spelare som spelat längst i Jonsta BK. Det har varit många spelar som under åren kommit och gått. 2 spelare som jag speciellt skulle vilja se göra en comeback är Mattias Persson och min lillebror Ari Pärnänen.
Mattias, en lefty med en härlig teknik, såg honom på gästbesök vid julskinkan innan jul. Skulle snabbt kunna förstärka Jonstas vänsterspelarkader, och vi skulle bli ett mångsidigare lag.
Ari, En bombkastare av rank. Nu har det gått över 10 år sen käglorna kröp ihop när han kastade sina precisionsslag i en hastighet som sällan överträffas än idag. Han var helt okänslig till oljning och banskötsel, och idag skulle profilsnack var en oviktig fråga.

Det var första dagen 2013 och första punkten på min fyrpunkterslista. Se mer imorgon kl. 11.55.

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.