Gert Karlssons

Vad är fritt att yttra? Utan friheten att förolämpa, upphör frihet att yttra, att existera. ~ Salman Rushdie. . .Friheten i att yttra är meningslös om den inte tolererar det tal vi hatar. ~ Henry Hyde. Demokratins första, enda och sista postulat är att yttra fritt utan fruktan. ~ Gert Karlsson.

EU eller EHURU

EU en förkortning av ”EHUVA” mig.

folket ( massan, undersåtarna ) krånglar i någon region ( läs: land ) ställer EU-potentaterna upp en lång rad EU-finansierade ( med dina skattepengar som var avsedda för andra utgifter ) ”experter ( i kraft av sin psykopati )”. Samt ytterligare en lång rad andra, lobbyistdrakar ( som självklart välkomnar maktcentrum där anonymiteten är absolut  och insynsproblemen är ofantligt stora ).

Potentaterna lägger sedan vad potentater brukar lägga till efter sina ”objektiva ( i konsensus )” remissrundor: ” Alla de som protesterar verifierar att de bara är obstinata och beskrives som vilseledda eller har fel värdesyn. Detta betraktar vår politiska ledning ( läs: regering ) som ett problem. Utestående frågor löses genom ännu mer maktkoncentration samt ännu mer EU-information. Allt för landets och dess medborgares eget bästa. När massan tuktas, så tuktas den på individnivå. Två flugor i en smäll gör att demokratin också försvinner, ty det finns ej ”lite” eller ”mera” demokrati, demokratin existerar- eller existerar inte alls-, allt däremellan är EU-påhitt.

I det typiskt EU-finansierade ( dina skattepengar från Sverige ) informationsmaterialet – som distribueras redan i lågstadiet – presenteras det egna maktbygget som ett oomtvistligt framtidsbygge ( för potentaterna naturligtvis ). Trots att det aldrig någonsin slutat lyckligt när en ny maktkoloss börjat riva i väl etablerade ( Sveriges ( Stockholms blodbad )) demokrati- och maktgränser.

Av minst tre skäl har Sverige farit särskilt illa av att vara EU-medlem ( läs: bidragsgivare ) . För det första är Sverige en av de största nettobidragsgivarna per capita. ( Fattiga i Sverige ger till rika i i lika fattiga länder ).

Skäl nummer två, och är avsevärt viktigare, så har EU spolierat den närkontakt mellan etablissemang och väljare som till helt nyligen var ett svenskt adelsmärke. ( Den svenska modellen på riktigt ). Dagens svenska modell är att väljarna ( svenskarna ) absolut inte vet sitt eget bästa”.

Sverige har en svensk (?)  statsförvaltning som idag är genomsyrad och förruttnad av en fullständigt osvensk elitsnobbism med en understödjande globalism som investerat i dessa snobbar med sin psykopatiska framtoning.

Detta har skadat Sverige bortom reparationens gräns Det finns ej adjektiv nog att beskriva hur skadligt detta varit för samhällsgemenskapen hos Sveriges egna befolkning. Bland alla PR-myter från globalisterna i Bryssel är ”Bättre-Tillsammans” myten en av de mest magstarka och äcklande.

Tillsammans i detta fall betyder ”oss snobbar emellan tillsammans”. ( Skit i resten, de duktiga idioterna ).

Den tredje anledningen är egentligen helt uppenbart. Små konsensusorienterade länder – i vilka rädslan för professionell och social ostracism är påtaglig – de har ingen effektiv institutionell motståndskraft mot dessa sina globalistiska förrädare i form av överstatsvurmare.

Tvärtom har det visat sig att många som borde agerat motvikt utvecklats till överstatlighetens PR-agenter. Som Carl Bildt, Stefan Löfven, Annie Lööf, Fredrik Reinfeldt m.fl. Eftersom jag inte hittade någon god synonym för ”landsförräderi”, förutom ”femtekolonnare” så får slutordet bli: korrumperande rövslickeri.

De facto är Sverige en förrådd nation.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.