Första bokningarna

Har gjort pizzan klar. Snart kommer hon min älskling, min fina dotter. Blir glad av att träffa henne, och det ska väl en far bli.

NyBakgrundFB
Linda och jag har fått våra första bokningar.

Gick en lång promenad mitt på dagen och pratade hela tiden högt för mig. Allt för att ”Vedtjuven” ska sitta vid premiären. Har tänkt ut en ny inledning och tycker att det känns bra. Nu har min och Linda Marklunds berättarföreställning ”Bland ved, rabarbersaft och andra passioner” fått våra första bokningar i mitten av oktober – i Lycksele och Åmsele. Det här kommer att bli riktigt roligt. Alla orosmoment är borta och jag och Linda finslipar våra berättelser. Tänk, vi kommer till och med att dansa runt på scenen i vår ambition att bjuda på oss själva.

IMG_9676

För övrigt så har jag hört att det är andra som också åker ut på turné. Men då med ett helt annat innehåll i och syfte med sin föreställning …

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.