Trevlig helg

Jepp så var det fredag igen. Och jag är äntligen ledig en hel helg. Känns som en hel evighet sedan faktiskt. Fast jag har ju hunnit med att vara sjuk igen under denna veckan.

Man kan ju undra varför jag helt plötsligt har så lätt att bli sjuk……det har jag ju aldrig varit tidigare. Och jag har slutat röka, festar synnerligen sparsamt och jag motionerar flera gånger i veckan. Lika fullt har jag under denna höst hunnit med två ordentliga förkylningar. Borde jag inte vara betydligt friskare istället ? Tål att tänka på, återkommer i ämnet eftersom jag inte har tid att utveckla mina funderingar idag.

Bilen är packad…..både mina saker och bästa grannens saker. Snart har jag tvättat klart så jag inte behöver jobba naken på måndag. Ska ordna med lite lunch snart också. Jag har kramat barnen lite extra på morgonen och så även maken. Kl 13 ska jag hämta grannfrun på hennes jobb. Sedan ska vi handla det i matväg som vi kommer att behöva under helgen ( jag är alltid kocken på sammankomsterna). Och efter det styr vi kosan mot Klippen. Går allt som det ska borde vi vara på väg strax efter kl 14.

Så nu får jag önska er alla en trevlig helg.

Klippen here I come !

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.