Torsdag – igen

Ny dag att ta tag i. Har just varit ute med mina stavar i drygt 45 minuter i alla fall. Solig sval luft, härligt gåväder måste jag säga. Om en stund blir det att duscha för att sedan eventuellt pyssla lite med smyckestillverkningen.

Läste att det är på gång åtgärder inom äldreomsorgen……..låter ju verkligen bra. Speciellt att man ska höja bemanningen nattetid. Det behövs verkligen ! Även det att byta ut dörrarna till så kallade hotelldörrar låter väl inte helt fel heller faktiskt. Det rör på sig kan man väl säga……..

Det där med privatiseringen i detta är jag lite mera kluven till men inte helt avog trotts allt. Men likväl ringer det lite varningsklockor på samma gång. Det där med privata företag klingar enbart vinstsyfte……..jag kan ha fel, självklart men likväl är jag kluven. Men trotts allt behövs platserna……..och någonstans måste dom hittas,eller hur ? Och att bygga boenden kostar pengar, massor av den varan…….

Men jag vill också påminna om att underbemanningen existerar inte enbart nattetid…..även dagtid är det underbemannat inom nämnda verksamhet. Jag hoppas att man inte glömmer bort den personalen mitt i allt detta om nattbemanningens problem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.