Glädjetårar!

 Sitter fortfarande helt upprymd här hemma i soffan, jag trodde att jag skulle somna direkt jag kom hem men är nu inte trött alls trots att sömnen har varit dålig länge på grund av nedläggningshotet mot våra byskolor! Har ännu inte smält att vi fick som vi ville, det blir en ordentlig extern genomlysning av hela Barn – och utbildningsnämndens verksamhet! Detta ska ske innan några beslut om nedläggningar sker, nu ska det vändas på alla stenar för att se var vi kan spara pengar. 

Jag är så otroligt stolt över att bo i Nordmalings kommun, en kommun där medborgarnas kämpande idag gjorde skillnad! Det är så otroligt många som har kämpat i denna fråga, dag och natt och på många olika sätt. Tackar återigen för allt stöd! Att idag med glädjetårar i ögnonen få kramar av hur många människor som helst efter att beslutet var fattat var fantastiskt! Många som jag inte ens känner kom och kramade mig, ni ger mig så otroligt mycket positiv energi och det gör att jag, tillsammans med många andra, orkar kämpa vidare! 

Jag vill ge en speciell eloge till de tre socialdemokrater som vågade stå för vad de tycker idag, de gick mot sitt parti även om det kändes svårt. Jag är full av beundran! 

Nu andas vi och vilar ett kort tag innan vi tillsammans fortsätter kämpa! Tillsammans är vi starka och tillsammans gör vi skillnad!

En kommentar

  1. Marie Landström

    Jättebra jobbat! Är så otroligt lycklig och känner lugn i kropp och själ av att inte behöva tänka på skolbyte, kamratbyte mm för Alvins räkning (inte än iaf). Tack från botten av mitt hjärta för ditt/ert engagemang i denna fråga! Vilka eldsjälar vi har i kommunen, och det känns otroligt tryggt! Tack än en gång!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.