Stolt!

Nu har det gått nästan en vecka sedan vi lyckades få till en genomlysning av hela BU- verksamheten till den 28/10. Jag har hunnit smälta det som hände och jag har bemötts på många olika sätt i kommunen. Euforin efter kommunfullmäktige höll i sig i flera dagar och jag kunde komma på mig själv med att jag gick omkring och log hela tiden. Jag hade en härlig känsla i hela kroppen. Jag fick många positiva kommentarer, kramar och faktiskt till och med små presenter, jag hade inte alls förväntat mig dessa reaktioner. Det har dock varit väldigt härligt och ytterligare stärkt mig i min övertygelse om att vi gjorde rätt! Jag tycker fortfarande att det är otroligt häftigt att alla engagerade gjorde detta tillsammans, så många har jobbat på olika håll mot samma mål och jag är väldigt tacksam och imponerad av de tre ur majoriteten som gick emot sitt eget parti för att de hade en annan åsikt, starkt gjort!

Självklart har inte alla som jag har mött varit lika positiva och jag respekterar de som inte håller med mig, jag tycker dock att det är väldigt onödigt med de gliringar och kommentarer som dyker upp. Jag respekterar de som inte tycker som jag och jag förväntar mig samma respekt tillbaka. Jag måste medge att det var med blandade känslor jag gick in på mitt jobb dagen efter beslutet, ledningsgruppen hade ju redan börjat jobba med den skolflytt som de trodde skulle genomföras redan i augusti. Nu satt jag där och var en av de som drivit frågan att så inte skulle bli fallet…Jag sträckte dock på mig och gick med rak rygg då jag var, är och kommer förbli säker på att vi gjorde det rätta! Vi kan inte ta beslut innan en ordentlig genomlysning är gjord, vi måste se var vi kan spara pengar på bästa sätt. Vi vann  en första seger, nu måste vi alla, med nya krafter, fortsätta jobba framåt!

Imorgon har jag två politiska möten innan jag har semester även från politiken, om man nu någonsin är ledig som politiker. Jag ska åka söderut med min familj och goda vänner så jag kommer missa det ordinarie kommunfullmäktigemötet på måndag. Jag har aldrig tidigare uteblivit men nu fick familjen och semestern gå före. Även om det är sommar så finns jag här om det är någon som vill prata med mig, det är bara att ringa, maila eller vad som nu känns lättast. Jag önskar er alla en fantastisk sommar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.