24 dagar kvar!

Tiden bara springer fram och nu är det bara 24 dagar kvar till valet! Det känns otroligt spännande och det blir intensiva dagar nu fram till och med valet. Jag har sett på vk.se att det under rubriken ”Tyck till” skickas in en hel del frågor till oss politiker, jag tycker dock inte att det är ett bra forum för frågor utan tar hellre emot frågor här på bloggen, via facebook, telefon eller helt enkelt bara genom att ni kommer fram till mig då ni ser mig någonstans i kommunen. Jag vill mer än gärna diskutera olika typer av frågor med alla som bor i vår fina kommun, så tveka inte att höra av er! Jag lovar att fortsätta vara tillgänglig för frågor och synpunkter även efter valet oavsett valets utgång, det ingår i varje politikers uppdrag anser jag. På tisdag har ni dessutom chansen att ställa frågor till alla partiers toppnamn i Nordmaling. Företagarna håller i ett möte den 26/8 19.00 i Oasen, jag hoppas att vi ses där!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.