Valdagen är här!

Ja,i dag gäller det! Vi har gjort allt vi har kunnat nu för att visa vad vi står för och vad vi vill utveckla. Jag håller nu tummarna för att det räcker, jag hoppas att jag och Centerpartiet i Nordmaling får chansen att utveckla kommunen tillsammans med alla som bor och verkar i kommunen! På riksnivå hoppas jag också att Centerpartiet får ett utökat förtroende, det behövs ett parti som som verkligen anser att alla människor är lika mycket värde, som sliter för att det ska gå att bo och verka i hela landet, som tycker att alla människor själva bäst kan avgöra vad som är bäst för just dem. Ett parti som på riktigt jobbar för miljö och jämställdhet, i hela landet och i alla lägen! Rösta på Centerpartiet idag!

 

 

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.