God Jul!

Det doftar gran, skinka och hyacinter här hemma och det är knappt en timme kvar till julafton. Jag vill passa på att önska er allihop en lugn och mysig jul. Det blir ju rätt fort stressigt och hetsigt under julen, det viktigaste är ju att få tillbringa julen med någon/några man håller kär. Vi kommer fira julen hemma och mina svärföräldrar, min svåger och min mamma kommer hit till oss. Jag har alltid älskat julen just för att det är så mysigt och jag har väldigt många tomtar och andra julprydnader.

I år hade jag dock på ett sätt önskat att jag hade kunnat hoppa över julen. Nu har vi ju tre barn här hemma så självklart firar vi jul, det är ju verkligen deras högtid. Orsaken till att jag tycker att det känns jobbigt att fira jul i år är så klart att min älskade pappa inte kommer fira julen med mig. Jag tänker på honom och saknar honom varje dag men just nu i juletid så känns det extra jobbigt. Vi hade så många traditioner tillsammans så det kommer nog bli många tårar imorgon.

Jag är dock tacksam att jag har många andra att fira jul med imorgon och att alla som jag har runt omkring mig är friska. Sådan tur har ju tyvärr inte alla andra och jag blir så imponerad av hur många runt omkring i vårt land som engagerar sig för att ensamma människor och de som inte har det så gott ställt också ska få må bra denna helg. Det är sådant som gör att jag tror att vi kommer kunna fortsätta jobba för ett varmt, öppet och omtänksamt Sverige!kolachokladhus

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.