Fortsatta besök

Jag fortsätter i full fart med mina verksamhetsbesök och företagsbesök och det är så otroligt kul! Jag besökte både Gräsmyr skola och Kyrkovallen förra veckan och det var så roligt! Jag möttes verkligen av nyfikna och härliga barn och väldigt välkomnande personal. Från barnen fick jag frågor om allt mellan himmel och jord, härligt med spontana frågor!  En tjej undrade om jag var känd och om folk ville ta selfies med mig och om jag brukade skriva autografer, riktigt kul fråga. Jag berättade att jag är rätt välkänd i Nordmaling men inte känd på det sättet. Då undrade hon om jag kände Stefan Löfven och när jag berättade att han tillhör ett annat parti och att min partiledare heter Annie Lööf så undrade samma tjej om de är gifta med varandra, deras efternamn är ju så lika. Hon gav mig en papperslapp och jag lovade att ordna Annies autograf nu när hon kommer på besök i kommunen på fredag.

Idag var jag ”hemlig gäst” på SPF Kedjans årsmöte, jag fick presentera mig och berätta om viktiga frågor som är aktuella i kommunen just nu och jag berättade om hur jag tror att kommunen kan utvecklas framåt, jättekul att bli inbjuden!

Nu ikväll träffade jag några representanter från köpmännen, det kändes också som ett mycket bra möte. Morgondagen startar jag med ett besök i kommunens minsta förskola, i alla fall sett till barnantalet och efter det besöket har jag bara en förskola kvar att besöka i kommunen. Jag har sagt det förut men jag säger det igen, jag har verkligen världens bästa jobb!

2 kommentarer

  1. Bertil Edlund

    Hur kan Nordmalings kommun kalla en skola för Kyrkovallen? Det är ju området närmast kyrkan som heter Kyrkovallen. Skolan borde därför rimligen benämnas Kyrkovallens skola. Rätta mig om jag har fel.

    Med vänlig hälsning / Vän av ordning

    • Madelaine Jakobsson (inläggsförfattare)

      Det har du rätt i, jag har inte funderat så mycket på det. Jag gissar att den från början hette Kyrkovallens skola och att det sedan bara förkortades.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.