Annie Lööf på besök!

imageimage

Idag har vi haft en toppendag i kommunen. Centerpartiets eminenta partiledare kom på besök! Hon inledde besöket i kommunhuset där vi bjöd på fika och där jag berättade om kommunen och Centerpartiet i Nordmaling. Efter det begav vi oss till Nyåker och pepparkaksfabriken där Christoffer som är vd berättade om företaget på ett mycket bra sätt, Nyåkers pepparkakor är de enda pepparkakorna som är helt igenom svenska både när det gäller ägandet, råvarorna och förpackningarna. De exporterar stora mängder pepparkakor framför allt till USA.

Efter besöket i Nyåker begav vi oss till Åbrånets Limousin och där fick vi en mycket god närodlad lunch och Kent och Roma berättade om sitt företag och hur det har utvecklats under åren. Det är alltid lika trevligt att besöka dem! Efter lunchen var Annie tyvärr tvungen att ge sig av för att hinna med flyget hem. Vi tackar för besöket och hoppas på att få återse henne i kommunen!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.