Vårkampanj!

vårkampanjIdag genomfördes Centerpartiets vårkampanj i hela landet. I Nordmaling stod vi utanför resecentrum från 5.15 till ca 7.15. Vi bjöd på kaffe och kakor, men framför allt ville vi föra fram budskapet kring vem/vilka det är som skapar jobb. Frågan vi ställde var om det är staten eller småföretagarna som skapar jobben och de pendlare som svarade på frågan var rörande överens med oss om att det är småföretagarna.

Jag genomför tillsammans med kommunens näringslivsutvecklare och kommunchefen många företagsbesök just nu. Jag satte upp ett mål på minst ett företagsbesök i veckan och det klarar vi med råge. Nu har vi besökt en första grupp av företagare och det är våra handlare och jag vill rikta ett stort tack till Handlarn i Nyåker, Ica Nära i Gräsmyr,Coop i Nordmaling, Ica Supermarket i Nordmaling, Forslunds byggvaruhus, Utterströms, Sandströms sport, Fahlgrens, Blomboden, Olofsfors Garn och tyg, Tobias Optik, Haeggmans guld, Häggströms modehus, Nordmalings skor/Helgjutet, Mapec/Sportringen, Annas Djur och foder och TV-Calle. Tack för att vi fick komma och stort tack för alla kloka inspel och idéer som vi har fått med oss. Nu när vi arbetar hårt för att utveckla vår kommun så har företagarna en mycket viktig roll, för att det ska bli någon förändring så behöver vi jobbat tillsammans. Vi fortsätter nu med våra besök och nu riktar vi in oss på kommunens industriföretag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.