Förbättrat företagsklimat!

Vi fortsätter med våra företagsbesök och besöker nu industri- och tillverkningsföretag. Förra veckan besökte vi NSP, Nordmalings Svets och Plåt och idag besökte vi Lundgrens hyvleri i Brattsbacka, ett företag med stor marknad i världen, bland annat i Korea. Oerhört intressant och inspirerande att möta en sådan entreprenör som Mikael Lundgren, han kom med många kloka inspel och tankar som vi tar med oss och jag ser fram emot ett fortsatt samarbete. På väg därifrån möts jag både på vk.se och via svenskt näringsliv av oerhört glädjande nyheter! Nordmalings kommun har förbättrat sina poäng i mätningen av företagsklimatet mest i hela Västerbotten! Nu fortsätter vi jobba med våra besök och med dialog och samarbete med företagen i kommunen!

2 kommentarer

    • Madelaine Jakobsson (inläggsförfattare)

      Jag kommer gärna igen, riktigt trevligt och intressant! Du fick oss alla tre att bland annat förstå att marknaden kan vara så mycket större än vad man faktiskt tror!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.