God Jul!

juljul2

Julafton närmar sig med stormsteg, känner dock inte av någon stress alls, för ovanlighetens skull. Väljer i år att bara göra saker som känns vettiga, inte bara göra saker för att jag ”alltid” har gjort så. Till exempel brukar jag alltid skicka mängder med julkort och visst det är roligt att få julkort. Själva skickandet har dock föregåtts av en riktig maktkamp  hemma, de senaste åren, då yngste sonen inte alls brukar vilja vara med på fotot som ska bli själva julkortet. I år funderade jag på för vems skull vi skulle ha den maktkampen som alltid leder till att vi är arga på varandra och att jag känner mig stressad. Jag bjuder på två julkort på mina barn här istället och skänker pengarna som jag i vanliga fall lägger på julkort till Alireza Akhondi med fleras arbete med att hjälpa flyktingar i flyktingläger i bland annat Grekland. Skänk gärna pengar du också via humanitet.nu.

Imorgon ska jag hjälpa till att ställa i ordning inför kyrkans ”Jul i gemenskap”, ett mycket bra initiativ för att människor ska slippa sitta ensamma på julafton! Jag önskar er allihop en fantastisk jul, oavsett hur ni väljer att fira den! Själv ska jag försöka spendera så mycket tid som möjligt med familjen, det behöver vi efter ett härligt, men intensivt år.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.