Celebert besök i Nordmaling!

I måndags besökte Centerpartiets vice partiledare, Anders W Jonsson, Nordmalings kommun. Det känns verkligen jättekul att det finns ett så stort intresse från riksnivå att besöka vår kommun! Vi inledde besöket med att, tillsammans med kommunchefen, näringslivsutvecklaren och kommunens kommunikatör, besöka Olofsfors AB där vi fick en väldigt intressant genomgång av företagets historia, nutid och de satsningar som är på gång. Vi fick även en rundvandring i fabriken och trots att jag har varit där förut så blir jag alltid lika fascinerad av den moderna industrin. Tack för ett väldigt intressant besök, Tomas Strömberg! Efter besöket hos Olofsfors AB åkte jag och Anders till Levar Hotell där nio centerpartister till slöt upp. Vi åt en mycket god middag bestående av kött från vårt lokala slakteri Strömdahla och Erica berättade om Levar Hotell för oss, tack för det! Kvällen avslutade vi med ett välbesökt årsmöte med Centerpartiet i Nordmaling!

Madde och Andersanders2anders1

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.