Utmaning till andra ledande politiker i Umeåregionen!

Nu är det snart dags för andra upplagan av Hjälteloppet, eller i år är det två dagar med flera aktiviteter. Jag deltar självklart i år också då detta verkligen är ett toppeninitiativ och ett sätt för oss alla att visa att alla människor är lika mycket värda och att alla kan bara man tror på dem. Det har verkligen Uttervägens hjältar, med min bästa vän Cecilia i spetsen, bevisat om och om igen. De har bland annat klarat av Toughest, både i Umeå och i Stockholm. Jag är jätteglad över att få vara med och över att ha fått träffa Uttervägens hjältar, vilka idoler! Jag vill med detta blogginlägg utmana alla andra ledande politiker i Umeåregionen, jag hoppas verkligen att vi blir många som sluter upp och visar att detta är viktigt i alla våra kommuner, man kan delta både som volontär och genom att springa med deltagarna, visst kommer ni, Hans LindbergAnders ÅgrenMonica JonssonChristina LidströmDagmar Schröder,Johan SöderlingUlf ErikssonMathias Haglund,Christer LundgrenPatrik NilssonLars Tängdén? Kom igen nu!

uttervägen

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.