Ingen slipper undan Arbetslinjen…

"I Agenda mötte vi utförsäkrade och svårt muskelsjuke Per Sköld som FK nu uppmanar att hitta ett jobb där han kan ligga ned. I Agendastudion sade sig Ulf Kristersson vara “stolt” över de nya reglerna. Han tycktes heller inte ha några invändningar mot att sådana som Per Sköld utförsäkrats och menade att det inte är något större fel på reglerna."

Läsvärt:

Ett hjärta rött

Borg påstår att sysselsättningen bland ungdomar ökat

Nej Wolodarski – Reinfeldt behöver skämmas för sysselsättningen

Anders Borg och Fredrik Reinfeldt tror fortfarande att hårdare krav på sjuka och arbetslösa gör folk anställda och friska.

Det närmar sig ett regeringsskifte!

 /Mattsson

6 kommentarer

 1. Sven.

  Och när ska vi fattigaste pensionärerna (under 10 000:-) få höjd pension, om än likt de arbetarorganisationerna under strejkhot förhandlar sig till?

 2. Kent-Erik Mattsson

  Svar till Sven. (2012-03-06 14:42)
  Jag tycker att pensionärer ska beskattas på samma sätt som de som arbetar om inte lägre, på något sätt har man bidragit under hela sitt yrkesverksamma liv och ska inte som idag få sämre skatteförutsättningar. Man ska inte behöva vända på varenda krona då man går i pension. Omkostnader blir större oavsett ifall man arbetar eller är pensionär.

 3. Kent-Erik Mattsson

  Svar till Jonte (2012-03-06 00:17)
  Vi får hålla ut ett par år till om nu inte alliansen krakelerar i fogarna som det rapporeras om i de stora tidningarna idag. Det är dags för en mänskligare politik som inte försöker sopa de sjuka under mattan utan som försöker via rehabilitering och skolning få de sjuka att komma tillbaks till arbetslivet…

 4. PR mannen

  Roligt att det finns någon som släpper igenom kommentarer på vindelnbloggen.
  Högerns PR-man verkar censurera mer eller mindre allt som postas.
  Fortsätt så på den uppsprungna stigen.

 5. Kent-Erik Mattsson

  Svar till PR mannen (2012-03-06 18:29)
  Så kan det vara. Jag har mina aningar om vem du kan tänkas syfta på och han har säkert sina skäl. Jag får heller inte mina kommentarer publicerade där 😉
  Man väljer själv hur man vill hantera sina kommentarer på sin egen blogg.

  Å andra sidan så släpper jag inte heller igenom allt utan ibland förekommer det person påhopp och angrepp som inte förtjänar att publiceras.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.