Mariga val

Jag blev riktigt glad idag när Julia hade kollat sista bandsläppen på Peace and Love i sommar. Borlänges stora musikfestival som håller på att slå knock på Hultsfred och andra giganter.
The Hives kommer nämligen, och även om det finns andra konkurrerande scener den här sommaren kommer Julia säkerligen att välja att se på just The Hives. Det gjorde hon nämligen inte förra gången hon hade chansen.
Det var på Skellefteåfestivalen för många år sedan. Eftersom både min man och jag är väldigt musikintresserade och varit sånna som åkt runt i Europa på festivaler och konserter, så har våra ungar varit med i svängen sedan de var små. Det här året i Skellefteå spelade en annan attraktion som Julia, jag tror hon var fem-sex år, väldigt gärna ville se. Aqua. Ni vet de som gjorde Barbie girl.

Jag och Pär var lättade när vi insåg att vi precis skulle hinna se Aqua och sen springa tillbaka till den andra scenen för att se The Hives. Det var bara det att Aqua var försenade så förbannat att konserterna krockade. Julias "big moment" var Aqua och det var liksom inte förhandlingsbart. Så min man och jag sprang med fyra ungar från två låtar med Hives, för att trängas med 10 000 andra för att se. . . . . just det . . . . Aqua.
Sedan dess har Julia smädats av sina syskon för att hon valde Aqua framför Hives.
Nu Julia har du en ny chans! Välj nu inte bort dem för Magnus Tingsek eller Mando Diao bara 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.