Poängtapp, Singing Bee och taxibuss

Där kom den till slut. Den första tappade poängen för Leksand i allsvenskan. Det positiva med det var att det för omväxlings skull blev en spännande match jag kunde bevittna, djupt nersjunken i soffan denna fredagkväll.
Huddinge stretade på bra och var faktiskt imponerande snabba. Fast när det gick till straffar kändes det ganska säkert. Målvakten Eddie Läck ser ruggigt stabil ut. Och vi har några riktiga killers.

Sen smsade dottern att hennes klasskompis sjöng i Singing Bee på trean så då fick vi genomlida det också. Har just kommit hem efter att ha hämtat Anton på disco i Umeå och samtidigt plockat hem Julia och tre kompisar. Lundqvists taxibuss gick via fröken L i Cornercreek, även kallat Hörnefors ( och tre varv i rondellen) innan vi fortsatte till Sunnansjö och släppte av fröken P längs den mest reflexdekorerade infart jag någonsin skådat. Inte ens ett fyllo trillar i diket där. Och sen gjorde vi sista stoppet hos fröken T och konstaterade att exlövet Jimmy Blixt sov sött i grannhuset, inför morgondagens match med LN91. Rena sightseeingen alltså.

Nu är alla barnen i säng och man och son suckade över att de ska upp redan halv nio och åka ner och ställa sig i mässmontrar för flera föreningar. Själv ska jag upp snett efter 06.00 för att se till att 14-åringen kommer iväg till flick-SM i handboll i Kalix i morgon bitti. Har jag tur får jag somna om några timmar efter avlämningen på Hammarhallen. Sen blir det att köra hårt. Det är fel helg att tänka på rekreation och vila, den saken är klar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.