Brev från kolonien

Jag fick meddelande på Facebook från min dotter igår.
"Hej mamma! Vi har det jättefint i solen i Miami och vi är så trötta efter alla kulturella sevärdheter på dagarna att vi lägger oss vid niotiden på kvällarna. Las Vegas var trevligt, men vi vågade oss absolut inte ut på några casinon. Man vet ju aldrig vad man råkar ut för"

HA!
Något sånt hade man ju kunnat hoppas som förälder att hon skulle skriva!
Istället löd mailet:
" Nu är vi tillbaka i san francisco efter en helgalen helg i las vegas. Himmel vad vi har varit med om mycket! Hamnade på en svensexa, jag, sandra och så 23 killar från new york, riktigt skoj. Partade loss på hard rock café och åkte en hummer-limo från ställe till ställe hela kvällen. Så häftigt! Och det var bara en av kvällarna! Har såå mycket att berätta! Men det får vi ta när vi kommer hem. Läget är helt under kontroll och fortfarande och förvånandsvärt nog så har vi inte varit med om några större missöden ännu! Förutom att jag bränt sönder mina lår i solen då…ser ut som en kräfta! Hoppas ni har det bra. Hälsa alla där hemma. Imorgon bär det av till miami! Tusen kramar!"

Jag är inte helt säker på att hennes far ser 23 killar från New York på en svensexa som det mest ultimata sällskapet i Las Vegas. Däremot är jag säker på att vi båda hoppas att hon har riktigt kul den månad hon är ute och reser. Ja, i alla fall lagom kul!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.