Militära hemligheter?

Jag tror vi måste börja bli lite mer återhållsamma vad vi visar ut, säger och låter komma öppet ut i olika media. Vårt land är direkt raka motsatsen till Rysslands. Vi kallar det ”det öppna samhället” och så är det ju, men risken att vi själva skadar oss kan finnas. Ryssarna/ledartrojkan, inte folket behöver knappast spionera på oss. Igår gick ett program om en simulerad invasion på Gotland där den gamle statsministern Carl Bildt medverkade och även simulerade statsminister i programmet. Här visade man öppet vilket försvar som kunde ifråga, antalet personer/militärer vi kunde sätta in, 90 000. Plus många andra uppgifter jag tycker inte man bör ha i program där allmänheten ska ha en alltför stor insyn. Ryssarna behöver inte ens spionera på oss, de får allt serverat via media och inte minst genom Sveriges Television.

Sverige har varit en viktig bricka i världen under den tid som varit. Kan vara både i positiv riktning men även negativt. Här menar jag ryssarna som haft i det närmaste fritt spelrum på Sveriges bekostnad och det vi serverat dessa. Det vi säger om fred, kan vara Svenska Freds och den organisationen och namnet säger ju vad den står för, den kan i själva verket lett till att ryssarna fritt kunnat upprusta till skydd av Sverige. Vi ser nu hur spänningarna börjat släppa nu då vi troligen förbereder för Nato-inträde. Alla ledare, de länder som äger de största vapenarsenalerna och stått emot nazismen välkomnar oss in i Nato. Ryssarna har haft Sverige i ryggen och varit betydande för dessa, våra ”fredsduvor” och kärnvapenmotståndare inte minst i våra regeringar som rest flertalet gånger till Ryssland och den gamla förtryckarstaten Sovjet och även inkluderat dåvarande Östtyskland. Här har ryssarna kunnat spela fritt på svenskarnas initiativ och i skydd av dessa utan att världen i övrigt kunnat göra något åt deras nu djävulska planer som utmynnat i vad de nu satt i verket.

Igår kom Storbritanniens premiärminister Boris Johnson hit och stämningen såg vänskaplig, öppen och lättad ut. GB med en av Europas starkaste vapenmakter i ryggen känns tryggt. ”Bojo” besökte även Finland. Ett typ av avtal beträffande ömsesidig hjälp vid ett eventuellt anfall som våra länder utsätts för skrevs under av både Finland/Sverige och Bojo.

Nu är ryssen ordentligt arg, nu kan de inte längre lura omvärlden och i skydd av Sverige, framhäva den fredsinriktning de låtsas ha. Allt de som vi direkt bjudit ryssarna på att flagga för fred och nedrustning på vår bekostnad.

Sverige är ändå ett betydande land i världen, vår utveckling, vår teknologi och utveckling inom olika områden är många länder förunnade över hur vi har vi har. Kan gälla alla Nordens länder och hur jämställda vi ändå är. England (GB) är inte alls i närheten vad det gäller det. Det finns mycket fattigdom i GB, utslagning och bostadsmarknaden är bland de värsta i Europa. Vill säga ligger inom området ocker. Sverige är jättevälkommet in i Nato, t o m eftertraktat komma in dit. För oss är det eftertraktat att vi kan göra oss fria från Ryssland. Den gamla tiden är förbi.

Vi måste ändå vara mer vaksamma vilka människor vi släpper in i landet. Det har blivit vårt största bekymmer. Islam med sin kultur där vi nu ser det tillåts s k ”fejkäktenskap” där betalning sker för att en kvinna ska gifta sig med en muslimsk man för att enbart komma honom till njutning. S k ”njutningsäktenskap”. Det är ju bara problem med dessa islamister och den kultur de alltför lätt fört in i landet. Att människor har olika religioner är naturligtvis något vi inte kan förbjuda och inte heller går, men att fritt utöva den kan leda till vad vi nu sett under flera decennium är anmärkningsvärt. Hur många flickor/kvinnor har inte direkt mördats bara i de s k ”hedersmorden”. Vi kan inte sticka under stol med att vi fått in många problem i samhället som inte alls är bra. Ta kravallerna i påskas som skräckexempel. När hade vi något sådant tidigare. Jag kan aldrig erinra mig något dylikt förekom under den tid jag tidigare levat.

Vi behöver rensa upp i Sverige, återta kontrollen.

Putin = Den nye Hitler

Sverige allt för naivt

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.