”Öppna era hjärtan” = kollektivt självmord

Under många år har olika regeringar, olika partier tagit alltför lättvindigt på hur vi näst intill sålt ut landet till främmande makter.

Jag lyssnade på radion alldeles nyss och man gjort en kartläggning av den pågående gängkriminaliteten och totalt är ca: 70 000 involverade. Omkring 40 000 direkt. Hur kan det bli såna siffror under bara ett par år? Det måste pågått under lång tid bygga upp dessa nätverk och med olika partiers och politikers goda vilja. Det är skandalöst vad man medvetet utsätter landet för. Det har varit som en öppen bok där man även som utlänning (med onda avsikter) kan ta del av.

Det blir nog svårt reparera skadan och inte något som görs under en natt. Troligtvis minst 10 år vilket vi alla kommer få lida av. Det är inte bara jättedyrt det som åsamkas oss. Människor dör (även oskyldiga), blir hemlösa och skräms till rädsla när hus/bostäder sprängs. Fortfarande finns partier i Sverige som vill blunda för detta. De tycker det är av sekundär art och att vi ska ta in fler. Till största del är det den okontrollerade invandringens fel. Utan att hänföra alla under en kam.

Hur går det med alla som har en tro som sammanfaller med den islamska läran, har sina bönehus där de ber tillsammans, värnar de om Sverige i händelse av krig? Eller är de några som kommer ta ställning för fienden? Hur kan vi veta det, har det varit någon undersökning i detta? Mig veterligt tror vi gott om alla, det är den allmänna mentalitet som råder.

Man blir verkligen less på alla dessa bortkastade pengar och för att inte säga liv som försvinner rakt ut i tomma intet.

Alla som för nu kanske 10 år sedan hejade för invandringen och alla jobb de skulle göra ”för oss” har för länge sedan tystnat. Inte ett ljud hörs det. Fortfarande hör vi någon mumla om rasism. Det måste vara världens i särklass förblindade människor om det inte sett vart vi gått.

Det är nästan så man tror de är de gängkriminellas försvarare. Kanske ligger nåt i det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.