Tråkig utveckling i Sverige

Det är inte längre de gamla reglerna som gäller. Inte om vi ska relatera till vad Klimatpolitiska rådet bestämmer. Det har nästan blivit värdelöst rösta numera. Det är inte längre regeringar vi röstar på eller de alternativ vi tror. Nu är det klimatet som står i fokus och det Klimatpolitiska rådet som sätter agendan. Att vi har ett pågående krig verkar mindre bekymra dessa.

Elförbrukningen väntas öka rejält, för det verkar redan vara bestämt. Miljöpartiet är de som tycker det är bra och vi vet ju vad de tycker om Nato och här också Vänsterpartiet. Det är samma sak här, att det pågår ett krig nära verkar mindre bekymra. Är inte detta en vänsterrörelse hela detta köret. Klimatpolitiska rådet, Vänsterparti, Miljöparti men också fredsrörelsen.

Vad allt kommer resultera i kan man bara spekulera i, men inte verkar det bli bättre och hur vi människor får det. Det kan bli ett ännu värre scenario än vad vi nu har. 

Tjuvar och banditer verkar vara de som vinner på hela upplägget. Gamla/äldre som redan kan ha svårt klara sig får det ännu sämre.

Politiken verkar endast gå ut på en anpassning till stadsmiljöerna och för att det ska bli verklighet måste de andra områdena i Sverige bidra.

En närmast miljökatastrof kan hota innan alla jordartsmetaller grävts upp ur jorden. Vattentäkterna riskerar förgiftas och/eller det omkringliggande vattnen. Vissa visar upp glada attityder och menar det blir arbetstillfällen.

Nu säger man också 30 % av befolkningen har slutat se nyheterna som varje dag visar våld och elände. Jag tillhör troligen dessa. Man kräks nästan av nyhetsflödet.

Ja inte har Sverige blivit bättre i det hänseendet och kommer nu AI in i bilden mera blir det säkert något nytt som gynnar brottsligheten ännu mera.

Ett land i fritt fall, hur än man försöker streta emot.

En kommentar

  1. Drutten

    Fritt fall JA. Och snart slår vi i botten. Förlust med 5- 2 mot Portugal i fotboll igår men så är ju Rheinfeldt ordförande där.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.