Klimatklivet bla, bla bla…

Ericsson varslar 1200, jättebra ytterligare ett steg i rätt riktning. Fler vindkraftparker i norr som bidrar till klimatklivet och de få som redan bor här kan vi inte ta hänsyn till. Vi måste tänka på alla andra som bor i Sverige och främst i den södra delen. Norrland, glesbygden är jätteviktig för omställningen, ja hela världen kan ”räddas” om Norrland och dess glesbygd utnyttjas på rätt sätt. Det är de få människorna i Norrland, Norrlands inland och glesbygd som ska görát.

Far och flyg

2 kommentarer

  1. brorson

    Fruktansvärt. Naturen offras för Ebbas nya gud. Hur många snurror extra behövs för överföringsförlusterna till södra Sverige? Polen har redan bestämt leverantör och plats för sina första kärnkraftverk, nämligen vid Östersjökusten, nära den svenska elmarknaden. När Ebba äntligen får ändan ur vagnen om nya reaktorer i Sverige, kommer orderböckerna hos leverantörerna att vara fulltecknade för lång tid framöver av beställningar från mer framsynta köpare.

    • edor, Vilhelmina (inläggsförfattare)

      Jag har märkt de som försöker framföra det här med klimatet att det skulle starkt påverka oss redogör bara för de grupper de tror de får gehör hos. Stadsfolk, samer och naturvänner där de drar fram vikarsälen att den minskar. Hur är jag själv drabbad eller den bygd jag bor i? Inte något av detta och det är inte här det brister, det är den utveckling vi har, vi har ingen trots att det är vi som ska bidra till andra vad som krävs. Är det inte för jävligt hur vi fått, ja vi haft sedan urminnes tider. Tidigare skulle vi bidra med främst malmen och inte minst vattenkraften. Nu är det annat, varför inte vindkraften. Det måste bero på politiken, politikerna som knappt orkar torka sig arslet. Fy fan så dåligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.