Nya friska krafter i Vilhelmina

Vi behöver folk som kan dra upp byxorna själva, inte missanpassade som knappt kan ta vara på sig själva. Det finns de som inte ens orkar ta reda på en urdrucken cocacolaflaska. Kliver in i bilen som passagerare eller ej, men lämnar den tomma flaskan utanför bildörren och drar vidare. Vem beräknar man eventuellt skulle städa upp efter dem, mamma eller pappa? Mycket i Vilhelminas politik har gjort att vi fått människor som representerar en lägre klass, den lägsta, likt primater. Vilka kommer styra i samhället i framtiden, är det dessa slödder?

Det har krusats alltför länge på denna köpingen. Det är dags börja skärpa upp. Lite vardagshyfs skadar aldrig. Hur är det förresten med skolan i Vilhelmina? Sitter man fortfarande med ytterkläder och neddragen mössa inomhus? Finns någon skola kvar i Vilhelmina där man får utbildning, en som håller måttet i jämförelse för landet i övrigt?

Att bara skära ner och sedan slå sig för bröstet räcker inte.

Jag har hört någon fått nattligt besök i sitt garage, men råkade komma på dessa som sedan sprang utav bara fan. De hade parkerat sin Epa längre neråt vägen. Det skulle allt smaka med kokstryk för såna, kanske det skulle bli folk av dessa också. Men det kanske är alltför nedgånget i Vilhelmina beträffande detta. De styrande verkar tappat stinget upprätthålla ordningen i/på samhället. Det verkar bara gå i en riktning. Rakt utför.

Rensa luften lite skadar aldrig. Tycker man det hör man hemma mer på en soptipp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.