Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Avundsjuk ? IIlamående ,ja.

Cecilia Malmström har en grundlön på 179.000 kronor i månaden före skatt, plus skattefria tillägg på ca 50.000 kronor i månaden för bland annat bostadsutlägg. Lönen efter skatt – inklusive tillägg – landar på 157.000 kronor i månaden, skriver di.se.
Under fem år motsvarar det en svensk lön på totalt 19,3 miljoner kronor. Därefter är hon berättigad till en årlig ersättning på 1 miljon kronor efter skatt under en treårsperiod, motsvarande en svensk fallskärm på 5,6 miljoner före skatt under tre år.
EU:s generösa pensionsersättningar på 33.000 kronor i månaden efter skatt, som kan tas ut från 65 års ålder livet ut, motsvarar en svensk pension på 21,6 miljoner kronor före skatt.

Cecilia Malmström konstaterar själv att det ”självklart sticker det i ögonen i tider av kris att ersättningen är så pass hög”.
n min horisont kan jag bara se till att arbeta så hårt som jag bara kan för att göra mig förtjänt av den här lönen”, säger hon till di.se. HUR I HELVETE HÅRT SKA HON JOBBA FÖR ATT TRO HON ÄR VÄRD DETTA. DET ÄR INGEN

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.