Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Utarmar landsbygden

Tänk på att hela landet lever enbart om hela landet lever. Sverige imploderar om landbygden evakueras och städerna tillåts explodera.

Vi har redan glömt 1992, byggnadsvansinnet och IT-bubblan, allt spricker när alla snackar upp något till himlen och inte står med fötterna på jorden. Se hur det gick, först tugga luft för att sedan tappa andan när man faller platt till marken. Alldeles for stora vyer och ingen verklighetsanknytning. Marknaden, den heliga marknaden, bestämmer.

Malmöborna tänker i tysthet annorlunda, några av dem röstar med fötterna – Malmös befolkning minskar. Det är precis tvärtemot vad stadsbyråkraterna predikar. Alltför många politiker och medier hukar sig för vad som sker i det tysta i Malmö.

I Malmö flyttar de utbildade vita och de utbildade invandrarna till grönskan, till det öppna landskapet för att de inte vill bo i betonggetton. De är tröttna på segregation, våld och trängsel. Kvar blir lattedrickande hipsters som tror att man kan odla all sin mat i balkonglådor och arbeta från eller på café.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.