Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Glesbygdslyftet !!

Nu kom glesbygdslyftet 3,8 kr / dag blev det ,yipppiiii !
Gör om gör rätt, skit i denna skattelättnad och fundera vidare på vilka i Sverige som står för Elproduktion, malmen och skogen samt livsmedel. Skulle vara intressant att se vad vi ”sponsar” storstäderna med.

 

Men detta tar staten tillbaka nu med att sköntaxera oss för att använda våra arbetsredskap privat (fyrhjulingar)

3 kommentarer

  1. Lennart

    Herregud, de har glömt traktorer. Har två en ren skogstraktor och en vanlig jordbrukare. Dessutom är det inte dags att återinföra skatt på vedbrand? Det måste varit ett misstag att ta bort den. Bär och svamp måste också ligga i riskzonen. De försökte med en sådan beskattning i Ryssland. Något för MA att studera vidare.

  2. tjalle (inläggsförfattare)

    Det kommer det kommer vänta bara ska du se. Sverige har fullständigt spårat ur. Titta bara på jaktutredningen om Karl Hedins påstådda tjuvjakt på varg,åklagaren kunde inte bevisa tjuvjakt.
    Nu letar han bevis för att Hedin ”tänkte” jaga varg. Man får inte ens tänka fel idag, tur ingen kan läsa ens tankar än.Karl Hedin är ju en stor Vargmotståndare men det får man ju vara, men det märks att åsikter som inte är PK motarbetas allt mer.

  3. Jonsson

    Varför begränsa sig till landbacken!
    Regeringen bör snarast – för att bli trovärdiga klimatister – dra till med rejäla skatter på fossila fritidsbåtar och för yrkesfiskare. Sverige ska ju ändå utfodras med gräs eller ogräs.
    Samma sak för helikoptrar i nöjestrafik. Det ska kosta att flyga i luften efter en blöt kväll i marinan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.