Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Tillåt mig småle !!

Hans L säger på sin blogg att Den S-ledda regeringen har tagit fram en tydlig politisk inriktning med ”En långsiktig strategi för industrin”, en strategi som ska bidra till att stärka den svenska industrins konkurrenskraft och göra investeringar i svensk industri mer attraktiva. Detta kom de redan 2014 med och tror inte den handlingsförlamade S regeringen är kapabla till detta.Har ju inte hänt nåt på denna front, de bara velar fram och tillbaka och långsiktigheten är kortare än någonsin. Vi företagare vet inte dag till annan vad som gäller, istället för långsiktighet pluttrar man bara till till det .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.