Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Gissningslek

Vad är all information runt Covid- 19 värd, det är ju bara teorier hela tiden . Brittons matematik helt fel ,politikern med hjälp av FM som i början när larmen kom sa att vi inte skulle få nån större spridning och reagerade för sent så vi fick in detta på våra äldreboende . Dåligt skött skulle jag säga , och sedan hur våra politiker nedmonterat sjukvården. Om man jämför 1993 och nu hur många intensivvårdsplatser som har försvunnit. Och politiker har bara utrett och utrett och inget händer. Titta bara på våldet under S styret, inget har hänt det bara eskalerar och forfarande glider tönten (statsministern) undan och utredningarna fortsätter i tron på att deras väljare går på att de kommer att ta tag i problemet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.