Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Varför ljuger regeringen om antal poliser

Saknar totalt tilliten till vår regering, de står och ljuger om att det blir fler poliser när de i själva verket minskar i antal per innvånare. Varför hoppar de fram och tillbaka med beslut beroende på vad media presenterar . Men i själva verket händer inget ändå .Är det bara ett spel för galleriet och samla väljare. Tror de flesta väljare genomskådar detta. Ta nu tag i problemen rensa rent i klankriminaliteten ,törs de inte ??

2 kommentarer

  1. Jonsson

    ”Oacceptabelt, oacceptabelt” … sossarna försöker hypnotisera och distrahera oss med sina tokerier.
    Det är folket och ideella föreningar som ska ta itu med gängvåldet, enligt Löfven. Själv vill han vara ifred för att införa euron och tuffa sig mot ryssen. Så vi får helt enkelt vänja oss vid det här spännande konceptet. Mp har ju en egen sedelpress och öser ut pengar över jordklotet. Annie Lööf saknar ”absolut politiskt gehör” (Ganman). Ett mardrömsscenario.
    Det var bra! – och oväntat – att Mats Löfving tog bladet ur munnen. Det måste vara för j-vligt att vara polis i Sverige. Det saknas politisk vilja och pengar …

  2. tjalle (inläggsförfattare)

    Det är också intressant att läsa Anders Ågrens Blogg. Tror nog han borde vara lite självkritisk mot sitt eget parti som inte heller agerade i tid. När sa en politiker att de också kunde ha gjort det bättre och att de missbedömt situationen.
    Men som han sa Löfving ,jojo politikt . Politiker som säger sig ta tag i problemen som kommer upp i media ,det händer ju inget men för att inte tappa trovärdigheten tror de att de kan föra väljarna bakom ljuset. Politiker försöker hela tiden enbart rädda sig själva vid makten, det är viktigare än att få nåt gjort och då lättare att skylla på en myndighet. Problemet med en myndighet är att dessa kan vi inte välja, och politisk styrning verkar inte funka på dessa. DE YTTERST ANSVARIGA ÄR ALLTID POLITIKERNA.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.