Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Hallengrens ursäkter

Lena Hallengren säger Såväl socialminister Lena Hallengren som Folkhälsomyndighetens generaldirektör Johan Carlson vill framför allt lägga skulden på regionerna.

– Det fanns pengar, strategi och analyskapacitet. Varför regionerna inte tog sin del av testningen tycker jag att det är svårt att svara på, säger Lena Hallengren.

Detta är typiskt för politiker att krypa undan ansvar, jag anser att det är ansvarig minister och regeringen som styr upp hur regionerna ska jobba . Man kan väl säga så att regeringen är Regionernas ”chef” enkelt uttryckt. Om detta vore ett företag kan ju inte chefen tro att en anställd ska kunna fatta stora beslut om företagets framtid.

4 kommentarer

  1. Leffe

    Du borde läsa på istället för att sitta och gissa.

    Borgarna drog in allt i stockholm och fick det resultatet man förtjänade, efter den insats man gjorde.

    Förstår att du hatar sanningen men tråkigt för dig. Borgarsvinen misslyckades, Bödlarna från stockholm KD och M står som fån och funderar på varför dom gjort fel.

    Tragiskt!

    • tjalle (inläggsförfattare)

      Det var inte bara i stockholm som regionerna misskötte sig . Och till syvende och sist så skulle regeringen pekat med hela handen vad som gällde i denna pågående kris.Sen vet jag inte om man kallar nåt parti för svin oavsett var man står politiskt, det tyder på omognad. Och jag är helt politiskt oberoende för stunden, beroende på den lekstuga riksdagen är idag med sandkastande politiker som beter sig som småbarn

  2. Jonsson

    De där pengarna och testerna fanns väl inte från start. Materielförråden uppbrända av Reinfeldt. Hallengren och Carlson får ta och friska upp minnet. Informationen om pesten fanns i januari – februari. De vise i FHM påstod att Sverige inte skulle drabbas. De frångick föreskrifter och lagar och landade i flockimmunitet (eventuellt, kanske, förhoppningsvis… hypotetisk flockimmunitet). Rena snurren har det varit. Och, nu då? Coviden – FHM 2-0.

    • tjalle (inläggsförfattare)

      2014 beslutade MSB att andningsskydden skulle avvecklas. I och med det brändes alla de 7,3 miljoner maskerna upp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.