Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

SD närmar sig S

Jag anser att det är fördjävligt att S regeringen misslyckas på det mesta , detta yttrar sig i att SD håvar in väljare från S. Alltså vanliga svenssons.Hade regeringen med S i spetsen uträttat vad de ska och inte bara fokuserat på att hålla avstånd till SD hade inte SD varit över spärren nu. Men strategin från S har fullständigt misslyckats. 7 förlorade år

2 kommentarer

 1. Brorson

  Men då måste väl S ta avstånd från sig själva, och det är ju vad de har gjort sedan 2008, när dåvarande S-ledare lovade ministerposter till MP tydligen för all framtid. S har nu nästan fullständigt tagi avstånd från Olof Palme, den politik han förde och de reformer som han genomförde.

  1. Miljöpartiet – ett borgerligt parti, som man inte kunde samarbeta med.
  2.Invandringen – skulle vara reglerad.
  2. Samarbetet med LO – regeringen splittrar LO.
  3. Arbetsrätten – urholkas nu.
  4. Rätten för hyresgäster att förhandla kollektivt – vill S avskaffa till en början vid nyproduktion.
  5. Kärnkraften. Billig och tillgänglig elenergi skulle säkra Sveriges framtid som industrination.
  6. Demokratin. Palme avgick när han förlorade val, för att visa väljarna resultatet av den borgerliga politiken. Vi bar rockmärken med texten ”Skyll inge på mig, Jag är socialdemokrat” .Vad skulle det stå på nutida ”rockmärken? ”Skyll på mig. Jag är socialdemokrat och genomför borgerlig politik”??

  • tjalle (inläggsförfattare)

   Så är det, der är enbart ute efter makt och sen skiter de i Sveriges problem

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.