Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Dum lantis !!

Det råder inga tvivel om att MP har förlorat landsbygden sedan länge och nu tror man att man köpa tillbaka ”de dumma lantisarna” med 4000 kr. Det finns inget parti som kommer att stödja ett sådant förslag. Inte ens MP själva, skulle driva detta förslag vidare efter valet. MP röstade mot den egna landsbyggspolitiken de själva gick till val med 2018, och så kommer de att göra den här gången också. Det är lika bra att vi uttrycker det i klartext. -MP hatar folket på landsbygden, deras kultur och deras levnadssätt!
Folket på landsbygden, är den delen av folket som står i vägen för MPs våta dröm om täta storstäder med mycket folk och med hård social, politisk och ekonomisk kontroll. Utanför dessa städer, skall det bara finnas orörd vildmark, med frilevande djur och urskogar. Av den anledningen vill MP beskära landsbygdsborna på deras frihet och det gör man genom att driva en politik som gör det omöjligt att bo på landsbygden. En politik som handlar om att beskära de ekonomiska möjligheterna och den sociala servicen. En politik som handlar om försvårande och fördyrande regelverk, för nybyggnationer, renoveringar och VA-system osv.
MP driver på väldigt hårt, att beskära landsbygdens folk på deras självbestämmande. MP driver på väldigt hårt att begränsa landsbygdens folk på deras äganderätt! …den äganderätten som gör det möjligt att leva och försörja sig på landsbygden.
Enligt MP så är frihet och demokrati ett problem som står i vägen för deras klimat och miljöpolitik och bör därför beskäras. Jag förstår mycket väl, att ett parti som inte kan skrapa ihop mer än 4.3% av folkets röster ser demokratiska val och människors frihet som ett problem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.