Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Demokratiskt haveri NATO

Debatten för NATO är ett demokratiskt haveri, det är bara ja-sidan som kommer till tal. Inga andra får yttra sig. Personligen är jag för NATO men emot hur politikerna styr det hela. Sån samhälle vill vi inte ha i framtiden ,börjar smått att likna en diktatur

2 kommentarer

  1. Basic Rules

    Klimathysterin- coviden- krigshysterin- Nato hysterisk retorik. En ’pandemi ’ i taget så att säga.
    Först har vi tillåtit EU växa långt utöver dess ursprungliga syfte, vilket gjort oss på många områden helt styrda av några odemokratiskt tillsatta kleptokrater, som Ursula, Borell och Michelle. Med Nato anslutning är vi också livegna utrikpolitiskt, en enorm missbedömning och som ökar instabiliteten i norr.
    Nato har det visat sig med hänvisning till aggressionens paragraf 4, kunna starta krig när det tros gynna USA. Serbien, Afghanistan, Irak, Libyen och Syrien är tragiska exempel på neocons/nyliberala ständiga nykoloniala interventioner och krigsbrott .
    Att fatta beslut under påverkan och hysterisk retorik är ett uselt sätt att regera på. Vi har facit, alliansfriheten har tjänat oss väl.
    För Finland och Tyskland ser vi hur illa det går när ideologiska och krigshetsande Miljöpartister får styra.
    NEJ till Nato!

  2. brorson

    SVT skriver nu i sin rubriker att Storbritannien har erbjudit Sverige stöd. Utan förpliktelser för Sverige att försvara Storbritannien? Under sin presskonferens sa Magdalena att förpliktelsen är omsesidig och inte utesluter militära ”resurser”. Om det blir ett nytt krig om någon brittisk ö i Sydatlanten (minns Falklandskriget!) ska alltså svenska attackdykare delta i det kriget? Hon sa ju tydligt att det ena landet ska delta på begäran av det andra landet. Detta kan förvisso tolkas så att Storbritannien ska bomba ”Lillrysland” (Kalingrad-enklaven, som ligger vid Östersjön mellan Polen och Litaue), på begäran av den svenska regeringen. Men också omvänt.

    I mina tidigare kommentarer på denna blogg, har jag beskrivit hur ett Tredje världskrig kan starta, om det inte redan har startat. Magdalena och Peter veriar vara störtkåta, inte på varandra, utan på att Sverige inte ska komma för sent till kriget. Rätt märkligt för resten att Magda trä’ffade Johnson (Storbritanniens premiårminister) på Harpsund, 11 mil sydväst om Stockholm, och att han kördes dig från Skavsta flygplats i Nyköping och inte från Arlanda. Var det kanske en privat te-bjudning?

    Svenska Nato-anhängare försöker nu lugna svenska folket föra svenska folket bakom ljuset, med att Rysslands prat om ”åtgärder” efter en svensk Nato-ansökan är just bara prat, eftersom Ryssland har fullt upp i Ukraina. Men med ”åtgärder” kan menas mycket mer än en fullskalig invasion av Sverige. Om det är vågat av mig att förutsäga ett kommande storkrig, så är det snart ännu mer vågat att inte räkna med risken för ett sådant.

    Olof Palme mördas nu för andra gången. Nu är det minnet av Olof Palme som begravs – av samma parti, som han en gång ledde.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.