Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Snart val

Nu lovas det till höger och vänster, löften som är luft och pyser ut efter valet. Hatar alla självgoda politiker som bara skyller på andra sidan . Trots att alla vet problemen i samhället vill ingen sittande regering ta tag i problemen för vad de än gör så smutskastar andra sidan dom. Och de är rädda att tappa väljare. Tänk om S nu kunde vara ärliga och säga att vi har misslyckats men nu kommer vi att ta omtag på problemet.Då vore det ärligt och de skulle få fler väljare.

2 kommentarer

  1. //GF.

    För mig börjar det ’närma’ sig politikerförakt!
    Det enkla svaret på varför, är därför Sverige ser ut som det gör!
    I bland brukar jag gå in på tex. u-tube och titta på svunna tider från Sverige, vilket underbart land, rikt, vackert och homogent, folket strävade mot samma mål!
    Det är tyvärr borta för alltid, ja om inte något rationellt tar vid och förändrat det?
    Chansen att så skall ske verkar fjärran långt borta, så tills vidare får jag med flera trösta oss med tillbaka blickar på u-tube, som dessvärre spär på politiker föraktet,
    så egentligen blir det blir något av ett självplågeri!
    Jag vet vem som är den ursprungligt skyldige till förfallet, det mångkulturella experimentet i Sverige, men han blev akut blyförgiftad en sen kväll i februari för några årtionden sedan, så han är dessvärre oåtkomlig!
    De nuvarande politikerna i riksdagen sitter runt samma köttgryta så det är inte mycket att hoppas på, dessvärre!
    Så det kanske blir att poppa popcorn och sätta sig på läktaren och titta på det stegrande sammanfallet under de år jag har kvar, alternativt flytta utrikes inom en snart framtid, så jag slipper se eländet.
    Switzerland tex. som inte är med i varken EU eller NATO, samt är neutralt, landet har direkt demokrati samt sist men inte minst, politikerna är inte statligt avlönade!!!

  2. tjalle (inläggsförfattare)

    Politiker måste bli mer ärliga ,kunna erkänna misstag och klargöra hur de ska rätta sina misstag . Men då tycker de det är enklare att skylla allt på sina motståndare, så som barn gör i sandlådan. Varför är det så svårt att säga att man har missbedömt nåt. Det parti som kan erkänna sina misstag , de kommer att få min röst för den politiken kommer framåt. Det är mänskligt att fela. Men sen funderar man på valet av ministrar, vad vet en broilerpolitiker på 25 år som aldrig varit i verkligheten på tex en arbetsplats. Vad vet tex MP om jordbruk ? ändå talar de om för oss hur det ska brukas. De har väl läst nåt fake på nåt socialt medie. MITT POLITIKERFÖRAKT ÄR TOTALT

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.