Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Svälten i världen

Hörde en S politiker som tyckte svälten i världen var hemsk,och det är den ju.Tråkigt då att svensk jordbrukspolitik varit urusel, ligger massa mark i träda och förfaller,Städer i Skåne skövlar prima åkermark för byggnation.Och vad vi behöver är mer mat i världen och särskilt nu i krigstider. Men som vanligt fattar inte politikerna nåt förrän det är försent. Varför satsar de inte på det viktigaste,lag och ordning och att vi säkerställer mat till alla och en bra sjuk och äldrevård. Kan inte fatta detta??? Rädda barnen säger att det dör en person varje 48 sekund , och de dömer ut den svenska regeringens beslut att kraftigt minska biståndet för att lägga pengarna på flyktingmottagning hemma. Men vi har ju hört av politikerna att flyktingarna ska vara SÅ lönsamma. Jaja det är ju bara dimmridåer de lägger ut. Men vetet som skulle till svältande läder sitter ju fast i Ukraina så det kommer vi ju inte åt och som sagt nåt stort överskott  har vi ju inte i Sverige heller som det nu ser ut. Hade vi däremot gjort som i Norge där ALL odlingsbar yta odlas skulle det ha sett betydligt bättre ut

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.