Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

C har tappat förståndet

Fattar inte varför C vill ha en partiledare med Turkiskt medborgarskap , detta kommer inte att hjälpa C att få bättre väljarsiffror.

Detta är sista spiken i C -kistan.

Jag är inte rasist men att välja nån med dubbla medborgarskap rimmar dåligt med vår säkerhetspolitik

En kommentar

  1. brorson

    Kanske Erdogans outtalade krav för att släppa in Sverige i Nato, att utan att anlita vanliga spioner ha full insyn i svenska statshemligheter? Samt – om C kommer med i en ny svensk regering – kunna ge order till C-ministern, hur Sveriges regering ska besluta angående utlämning av politiska flyktingar. Sådana ärenden kan ju komma att avgöras av regeringen som sista instans..

    Den svenska bondebefolkningen är numera så fåtalig, så att C inte skulle klara riksdagsspärren med enbart bönder som väljare, Först försökte man locka allsköns småföretagare, Men med den mest löntagarfientliga politiken av alla partier gick det inte så bra, kanske därför att många småföretagare har en maka eller make som är löntagare. Sedan försökte man locka till sig hbtg-isterna, bl.a. med förslag om gruppäktenskap och avskaffad arvsrätt (vilket dock stoppades av Annie Lööf, men det fick ett hastigt slut efter pedofiltandalen. Och nu försöker man bli ett parti för turkiska medborgare, som får order från presicent Erdogan hur de ska rösta i de svenska valen?.

    Och mu skriver en socialdemokrat i Umeå att regeringen har sålt ut norrlänningarna genom förslag om en restriktiv arbetskraftinvandring. Ojoj. är alla norrlänningar vårdbehövande sjuklingar? Väljarimport har långe varit en socialdemokratisk specialitet, men nu tappar S väljarstöd bland invandrarna. .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.