Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Var finns Kristerssons lösning på våldet

Kristersson tycker helt plötsligt våldet är okontrollerbart , han hade ju lösningen före valet .

Men han hade ju lösningar på det mesta som alla andra partier också hade .

 

Men det var då det 🙁

3 kommentarer

  1. Christer

    Nåja. Nu får vi nog lugna ner oss lite.
    Det hämningslösa våld vi ser i samhället idag, och aktuellt just nu är ju självklart gängvåldet, har skapats och växt under många år. Absolut inte bara under den senaste S-katastrofens åtta år, utan mycket längre än så.
    Att förvänta sig att den nya regeringen ska vända den skutan på fyra månader är väl väl naivt, kan tyckas. Inte heller om fyra ÅR kommer vi se slutet på den här våldsspiralen.
    När M-regeringen dessutom måste lägga energi på egna stolpskott som tror sig stå ovanför lagen och kan ge sig ut på olagligt ålafiske, tappar de ju både fart och trovärdighet. Kasta ut fiskaren (som i vanlig storfiskaordning inte verkar vilja hålla sig till sanningen)

    • tjalle (inläggsförfattare)

      Jodå de måste få chansen ,röstade själv på KD .Tog det som då var minst dåligt för tillfället,
      Tyvärr finns det inget parti som idag tilltalar mig.Men som politiken blivit är det mest att kasta skit på motståndarna och fabricera vallöften de vet att de inte kan hålla .Finns inget part som kan få bort våldet detta tar många år. Och tittar man nu på S-sidan börjar de redan kasta skit på regeringen.De glömde fort att de suttit 8 år vid makten, 8 förlorade år och tyvärr tror jag inte denna regering kommer att leverera heller. DE MÅSTE SAMARBET; INTE MOTARBETA !!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.