Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Svenska Kraftnät borde veta bäst

I dagens DN spår Svenska Kraftnät att elen kommer att öka kraftigt om inte elproduktionen ökar drastiskt , om inte så ökar riskerna för effektbrist .

Vissa Politiker står idag upp och säger att vi inte har nån risk för effektbrist ,vad vet de som inte Svenska Kraftnät vet ..

3 kommentarer

  1. Leif

    Tyckte du bloggat om att det var effektbrist redan nu. Konstigt, slutat gå på mediciner nu eller? Du är fan mer virrig än min dementa mamma

  2. tjalle (inläggsförfattare)

    Du Leif jag tror inte du kan läsa och förstå vad som står skrivet.

    I dagens DN spår Svenska Kraftnät att elen kommer att öka kraftigt om inte elproduktionen ökar drastiskt , om inte så ökar riskerna för effektbrist .
    Alltså riskerna ökar för ännu mer effektbrist , vi har haft perioder i vinter där vi importerat, med andra ord så har vi haft effektbrist .Har aldrig sagt att det är effektbrist hela tiden. Sen så är jag less på dina påhopp. Skriver jag nått som du tycker saknar fakta så ge mig istället motfakta än bara kasta skit.

  3. Jonsson

    Låst artikel i DN. Högre elpris i Norrland, om inte elproduktionen ökar?
    Svk är jäviga. De vill vara världsledande i att exportera el. Inte säkra el i Sverige. Priserna är väl redan satta för långa terminer. Hoppsan! – inom 5 år får vi privatpersoner dyr el på riktigt. Jag har ett förslag om vad de ska göra med sin så kallade analys! Sluta exportera istället, tills vi fått Beken-modellen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.