Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Slutet för Centern

Var en gång med i Centern ett parti för oss på landet (bönder) ,nu finns ju inte så många bönder kvar och C har väl blivit ett stadsparti tyvärr.

Och C har väl fört en tynande tillvaro och är nu som det ser ut att avveckla sig själva från politiken.

Att nu välja in Muharrem Demirok som partiledare är definitivt att kasta ut detta parti i tomheten utanför politiken.

Denna mans ensamshow i detta parti kommer att skapa ett kaos , detta är en stor egoist som tar all plats i rummet.

9 kommentarer

  1. Christer

    Det är klart att man inte ska gå så långt att man utrycker det som att C kommer att ”försvinna”. Men helt klart är att partiet genomgått och genomgår den största partiförändring på länge (om inte till och med någonsin) bland svenska partier.
    Vad som en gång var ett tryggt parti med fötterna stadigt på leråkern har förändrats till ett populistiskt hipsterparti som fladdrar med vinden, med en liten klick väljare på Södermalm.
    Självklart kan man inte enbart beskylla Lööf för den kursändringen, men nog har hon bidragit ordentligt i den helomvändningen partiet gjort.
    Tyvärr tror jag inte heller att den nye partiledaren kommer ändra den kursen och kunna styra upp partiet, tvärtom. Min tro är att C hade (har?) en räddningsplanka att använda, Helena Lindahl från Västerbotten. Men hon är nog alldeles för rak, för mycket glesbygd för att bli aktuell, för då skulle partiet återigen behöva göra en nittiograders gir.

  2. olle

    Centerpartiet hoppas troligen på betydande väljarstöd från olika invandrargrupper med en ny
    centerledare med muslimsk livsåskådning.

  3. Agneta

    Ett uttalande från Demirok är detta ” Vi muslimer ska fira Eid och ta över Europa”
    Flera uttalanden från honom finns bl.a på Twitter

    • tjalle (inläggsförfattare)

      Om de ska fira Eid är väl ingen stor grej ,funderar de på att ta över europa är de väl värre .Men jag kan inte hitta detta uttalande ,finns fakta på detta eller är det hörsägen ?

    • Basic Rules

      Idag blev Muharrem Demirok vald till Centerpartiets nya partiledare. Nu hopar sig kritiken mot den nya partiledaren som beskrivs som en makthungrig figur som vill söndra och härska bland sina partimedlemmar, och som även lägger en grund för en tystnadskultur i partiet.
      Demirok har undanhållit att han blivit dömd för misshandel 2 gånger, dessutom har han twittrat om att muslimer kommer att ta över Europa.
      Allt tyder på att valberedningen inte har tagit hänsyn till säkerhetsrisken med hans medborgarskap i Turkiet och släktskap med en person i hög ställning inom den turkiska regimen. Ett land som har bränt svenska flaggan och som Sverige i dagsläget har en ansträngd relation till. I början av februari väntas Demirok ta över ledarskapet för Centern.
      Ref Swebbtv/Aftonbladet

  4. Basic Rules

    Ett Sverigefientligt parti är dagens Centerparti, så fjärran från Fälldins nationellt inriktade parti som möjligt. I dag är det wokeism som gäller.

  5. Jonsson

    Det spelar nog ingen större roll hur odrägliga, halvkvädna tweets denne lustigkurre Murre än har gjort tidigare. Om vita män, psalmsång och övertagande av Europa. De centervalda kommer inte att överge sina välarvoderade platser i kommuner, regioner och riksdag, även om detta beslut blev till besvikelse. Tappet blir eventuellt bland väljare i landsbygd. Givetvis röstas det på Centern oavsett ledarens inriktning, av gammal vana och tradition, utan någon större eftertanke.
    Ska bli intressant att se hur det går med mission impossible: att avsäga sig turkiska medborgarskapet. Bilden av nye centerledaren är alltför splittrad för att vara trovärdig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.