Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Nedläggning av landsbygden

Text skriven av Lotta Gröning

 

Den förra regeringen med socialdemokraterna som ledare fullföljde partiets politik sedan decennier att centralisera och lägga ner service i glesbygden. Sjukvården centraliserades, människor hälsa i glest befolkade områden var inte alls viktig. Små sjukhus ansågs bara som dyra och istället skulle stora sjukhus med experter fixa vården. Resultatet blev stora lidanden och enorma köer och död Det är mycket som inte fungerar idag. På det startades en enorm exploatering framför allt av vindkraft. Miljöpolitiken med höga bränslepriser, elpriser slog ut både människor och företag och inte minst många företagare inom jordbruket.
När nu människor i valet röstade för en förändring och Tidöavtalet upprättades finns inte landbygden med. De väljare som röstade blott i hopp om att bli synliggjorda lär vara oerhört missnöjda. De har återigen fått bevis på att de inte betyder någonting, är ingenting och för få för att någon centralt uppsatt politiker ska bry sig. Det som behövs är fler lokala partier, fler människor som engagerar sig för sina livsvillkor. Tyvärr har många gett upp, slutat rösta och ser på när allt förfaller omkring dem.
Mina reflektioner nedan.
Läs inte glesbygd, läs norrland i stort för focus på vad som är viktigt hos regeringspolitiker är Storstäderna i södra Sverige inte norra landsändan.

2 kommentarer

  1. leif

    Lotta, den galningen. Att du repostar den säger allt 😉

    Nåväl, dom brunblåa har nu makten och ännu mer stängs ner. När öppnas dina ögon eller förblir dom stängda?

  2. tjalle (inläggsförfattare)

    Om du verkligen läser och försöker förstå vad som var skrivet,tycker du verkligen att tidigare och nuvarande regering gjort eller kommer att göra nåt bra för glesbygden ?? Du har säkert ingen åsikt ,ditt egentliga mål med dina kommentarer är att bara kasta skit. Aldrig har du kommit med ett motargument med fakta. Troll kallas som som dig. Och som du märkt tidigare har jag dissat dina kommentarer med mer eller mindre personangrepp .Kommer fortsätta med detta tills du kommer med motargument varför du anser att jag har fel .Tror dock inte att du är kapabel till detta. Men fortsätt kasta skit finns gott om plats i papperskorgen tillsammans med dina tidigare kommentarer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.