Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Avverknings stopp

Man blir lite förundrad ,det finns en myndighet Skogsstyrelsen som ska kontrollera oss skogsägare att vi avverkar och sköter våra skogar enligt lagar och förordningar .

Detta är bra och de sköter det bra tycker i alla fall jag.

Problemet för mig är att jag sökt tillstånd att göra en slutavverkning på slutavverkningsklar skog, fått klartecken från myndigheterna.

Men vad händer ,jo en Göteborgare (aktivist) har överklagat på grund av att han hävdar att jag har en Lav i skogen som är fridlyst.

Han har troligen inte ens sett mitt skifte.

Och nu är det då upp till mig att motbevisa detta.

Hur kan detta få pågå , det finns ju en myndighet som gett klartecken men en Göteborgare medlem i nån suspekt förening kan sätta stopp.

Men kommer ju att få avverka men det innebär mer pappersarbete.

Förövrigt kan ju aktivisten torka sig i arslet med näven , det är resultatet om avverkningar stoppas.

Samma sak med aktivister som sitter fastlimmade i vägen , gå för fan i diket eller skapa demokratisk politisk majoritet för era ideer

2 kommentarer

  1. Lars Eliasson

    Ett helt orimligt system där vem som helst kan överklaga en avverkning. Skapar osäkerhet och stora kostnader. Inkränker på äganderätten.

  2. tjalle (inläggsförfattare)

    Jo vi har ju lagar som styr och detta ska myndigheter kolla att man uppfyller. Samma sak med dessa djurrättsaktivister som terroriserar oss djurägare trots att vi följer lagar som andra myndigheter har tillsyning av. Poliser har inte kunnat gjort eftersom de saknar brottskod , skitsnack lagar mot terrorister finns redan.Staten måste skapa lagar och förordningar med långsiktighet och som måste hålla för alla. Vissa av dessa suspekta ”föreningar” får till och med statligt stöd ??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.