Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Ansökningar att bränna Koraner

Jaha då var det dags igen , polisen har fått in flera ansökningar om att få bränna Koraner.

Och jag gissar att våra TAFATTA politiker inte kommer att reagera mot detta

Måste ju bli ett stopp mot detta vansinne, att elda i sig är väl inget brott men att provocera en grupp troende borde vara det.

De flesta krig i världen har varit religiösa krig ,och detta är början till ett sådant.

2 kommentarer

  1. Björn

    Våra politiker borde helt klart inrikta sig på att skydda och försvara våran grundlagsskyddade yttrandefrihet och se till att man kan bränna hur många Koraner man har lust till.
    Varför ska vi låta tvivelaktiga regimer påverka våran yttrandefrihet ? Vad blir nästa krav som t,ex Saudiarabien vill införa. Förbjud Prideparader? Kvinnor får inte vistas offentligt tillsammans med män?
    Tragiskt att se hur samhällsdebatten tagit en sådan vinkel att somliga på fullaste allvar tar diktaturer i försvar bara för att få ett godkännande till ett Nato-medlemskap.

  2. brorson

    Han hade tillstånd till möte, inte att bränna boken. Det är ingen gammal svensk tradition att bränna böcker, Hur kan personer, som kräver att invandrare ska anpassa sig och assimileras acceptera detta? När samma personer vill ha nationellt förbud mot böneutrop från minareter är de inte konsekventa. Är ett böneutrop inget yttrande?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.