Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Fattigdomen i Sverige

Det är tufft läge ekonomiskt för många , absolut.

Men blir lite frågande när en person går ut i pressen och ”gråter” ut att de måste ha 2 jobb för att klara sin ekonomi.

Gjorde då en sökning som går att göra på nätet .

Visade sig att denna familj hade ett hus värderat till 5 400 000 , de hade 2 st bilar , ena 2022 och den andra 2023 år modell .

En snöskoter 2020 års modell och sommarstuga.

Om man söker på deras löner vilket också går att göra till en kostnad på 49 kr så tjänade de 58 000 efter skatt , är det synd om dessa ??

Varför gör en tidning en artikel om denna familj , jag anser att de förköpt sig.

Titta hellre på de som sitter i en hyresrätt med låg lön , det är väl de det är synd om inte om de som förköpt sig utan tanke på räntor med mera.

 

Hör dessa snyftesånger på jobbet varje dag trots att vi hör till de högavlönade , men varför klagar de . Jo för att de har förköpt sig på prylar på lånade pengar till en låg ränta .

 

3 kommentarer

  1. leif

    Öfverklassen har det svårt. Ni har ju just gett dom skattelättnade, räddningen är på väg. Vi andra får kämpa på.

    Högersvin

  2. brorson

    Ali Esbati, V, kallar regeringens budget ”en brutal slakt på välfärden”.

    700, som är dömda till utvisning p.g.a. brott, är kvar i Sverige och har begått nya brott. Och har inte blivit utvisade efter de brotten heller. De kostar det svenska samhället oerhörda belopp. Skottskadorna tränger undan annan sjukvård. Bedrägerierna tränger undan annan kommunal verksamhet. Arbetslösa, bland dem många legala invandrare, som skulle ha betalat skatt, om de haft jobb, trängs undan från arbetsmarknaden av illegala, som inte betalar någon skatt.

    Eftersom den illegala vistelsen i Sverige i sig är ett brott, och man inte kan leva som papperslös under någon längre tid, utan att begå andra och betydligt värre brott, rör det sig om tiotusentals hel- eller halvkriminella. En av de värsta medbrottslingarna är den socialdemokratiska partisekreteraren Tobias Baudin, som leder kampanjen mot den kommande s.k. angiverilagen.

    Offentliganställda, vars egna löner betalas med skattemedel, och har till uppgift att tillämpa lagarna i sin egen yrkesutövning, uppmanas att bryta mot den kommande lagen. Som fortfarande ingen vet vad den exakt kommer att kräva. I Göteborg har det rödgröna styret tagit beslut att inga arbetsvägrare ska sägas upp. Att vägra ett lagstadgat tjänsteåliggande är arbetsvägran. Det borde Baudin som f.d. fackföreningsledare veta.

    Han är en av de värsta skurkarna. Skyddande av brottsling är ett brott Dags att tala klarspråk om kriminaliteten i partitopparna. Om några är ”högersvin, så är det de, oavsett vilka politiska färger döljer sig under,
    .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.